ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Monday, March 2, 2015 | Written by Jihagee on | 6:09 PM | 0comments
Assalamualaikum..wassup. Saya sebenarnya seorang pelajar lepasan SPM 2014. Boleh dikatakan agak mencabar jugak sebab batch 97 SPM yang mempunyai KBAT (Kemahiran Berfikir Aras Tinggi) dalam semua subjek. Kami semua redha dengan ketentuan ilahi. Apa yang bakal kami dapat esok (3/3/2014) iaitu hari dimana sejarah akan terjadi dalam hidup kami. Doakan yang terbaik untuk kami :').

Wahh panjang pulak intro kali ni. Actually nak talk about scholarship maklumlah bukan semua orang mampu nak masuk universiti. Yang pandai bernasib baik lah sebab dapat biasiswa. Yang kurang pandai tu macam mana pulak?. For me at least try. Saya suka isi borang. Apa je yang ditawar saya isi. Kalau dapat Alhamdulilah kalau tak its ok. Tu bukan rezeki saya.

Ok this is the list for scholarship 2014. Saya harap saya membantu.

-The Kouk Foundation - Singapore (Application Form) (3/3/15- 9/3/15)

-Bank Negara Malaysia (For any info click HERE) (3/3/15-9/3/15)

-JPA Overseas Scholarship 2015 for Engineering Programme in Germany, France, Japan & South Korea (Guidelines) (4/3/15-10/3/15)

-Maybank Scholarship (Application Form) (3/3/15-15/3/15)

-Khazanah Global Scholarship (Application Form) (3/3/15-15/3/15)

-Khazanah Watan Scholarship (Application Form) (3/3/15-15/3/15)

-Securities Commission Malaysia (SC) Scholarship (Guidelines) (3/3/15-16/3/15)

-Petronas Education Sponsorship (Application Form) (3/3/14-16/3/15)

-PNB Overseas Scholarship (Application Form) (3/3/15-17/3/15)

-Sports Scholarship Scheme (Application Form) (3/3/15-30/3/15)

-Shell Malaysia Local Scholarship (Info) (3/3/15-30/3/15)

-Shell Malaysia Overseas Scholarship (Info) (3/3/15-30/3/15)

-The Star Education Fund (Application form) (3/3/15-31/3/15)

-ASEAN Scholarship (Application Form) (3/3/15-31/3/15)

-Yayasan Sime Darby Scholarship (Info) (3/3/15-2/4/15)

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved