ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Friday, December 6, 2013 | Written by Jihagee on | 1:59 PM | 0comments
so bagi yang old template sangat mudak korang cuma pergi kat template and then tekan Ctrl + F serentak ok? and kat ats tu nanti kuar kotak and serach cursor..and kuar macam ni korang just kene tukar kat body and header je


korang hanya perlu delete url dalam kurungan tu..and paste kan korang punya url cursor..and macam mana nak amik url cursor..korang pergi kat new post macam biasa korang nak tulis something kat blog tu..

tekan situ and pilih gambar cursor korang 

korang tekan open in new tab and copy url dpd new tab korang tu and paste kat code yang korang delete dalam kurungan kat edit html tu.. and preview dulu kalau korang rasa dah ok korang save kalau ada sebarang peratanyaan sila tanya saya...

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved