ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Friday, December 6, 2013 | Written by Jihagee on | 11:35 AM | 0comments
something that i like about this blogger ABG WAN sebab dia ni penuh dengan ciri2 keislamik dia kan...ayat dia sangat memberi aku satu pengajaran yang baru yang boleh aku bangun untuk bangkit dan teruskan perjuangan hahahaha amekkk kauu sastera sgt..jumpa blog abg ni baru hari ni and terus admire kat dia blog dia..blog dia awesome!! kebanyakan doodle aku belajar dari dia sebab dia tahu selok belok photoshop..padahal ramai je lagi member yang tahu photoshop tapi dorang sume sibuk taknak ajarkan..dia punye doodle da la comel2 jeles giler..sumpah..setakat ni tu je la boleh citer sebab baru beberapa minit menerjah masuk ke blog tu..

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved