ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Saturday, December 21, 2013 | Written by Jihagee on | 1:56 AM | 0comments
malam jumaat yang sungguh bosan sebab tak boleh tido kat fb pun xde sape nak layan. same with twitter nak buat cover malas nak memekak org sebelah nak tido..dekat pukul 2 pagi buntu xtau nak buat ape lastly aku 


BEFORE AND AFTER

kesian kan kucing tu aku togelkan kulit dia...yela si mia la ni first2 je dia suke main kucing pastu dia pijak2 kucing ni takdapat aku bayangkan kalau kucing ni hidup mesti da mati kucing ni..so malam ni nak repair dia punya kaki yang patah...jadi mechanic jap malam ni...harap2 dapatla betulkan kaki yang patah tu..

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved