ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Tuesday, November 26, 2013 | Written by Jihagee on | 10:13 PM | 0comments
aku tak tahula ape kene aku hari ni sakit pinggang..dpd pagi start jage mia..maybe asyik2 angkat dia kot..tu yg sakit pinggang. ok n then jue n fatimah lak datang kat umah tanye pasal kerja kursus akaun ting 4 2013 amik kau penuh aku buatt..time tu boleh pulak xsakit pinggang tapi sengal2 la..da petang mcm tu skype ngn luqman..skype time tu tgh baring n then bila nk bgun duduk pun xleh aku da mnangis da..memang sakit tu tak terkata..luqman punya la baik hati wekkkk hahahha search kan kat google pasal sakit puan..mcm xde kene mngene je..mcm xde kene mngene je hahaha..ok n then dia cite ex dia pnah jadi mcm ni time form 5 dia ckp yg aku ni sakit sbb nk membesar.macam tak logik je...hihihihi btw thanks anyway..yg part pling skitati bila aku jerit minta tolong rupenye adik aku kat luar wat sakit tkak je..terpaksa mengesot kan diri..nsib baik bapak aku tlong urutkn giler punye nangis lagi truk dpd aku frust mnonggeng dulu kott..

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved