ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Thursday, March 5, 2015 | Written by Jihagee on | 10:32 PM | 0comments
Assalamualaikum. Huh. Yeah hari ni baru saya berani nak keluar rumah nak menghadap dunia dengan orang sekeliling bertanya soalan sama. "result dapat berapa?" "lepas ni nak sambung mana?". Biasala orang kampung macam tu la. Kita mungkin rasa mereka ni hanya tahu jaga tepi kain orang. Tapi dengan pertanyaan mereka tu membuat diri saya ni masih ada orang yang nak ambil berat. Alhamdulilah.

My result not as my expected. Walaupun saya rasa result saya tak dapat membanggakan parents tapi mereka kata "its ok, mama n abah tak marah pun". Then i said "Rezeki Allah tu luas kan ma? Mungkin sekarang ni bukan rezeki jia ni je jia mampu bagi. Insyaallah i will do better next time. Pray for me."

Sorry melalut sikit. Intro yang agak mental sikit. Berbalik kepada tajuk asal. Actually my classmate yang bagi link ni. So far its really help me.

Go to this link semaksyarat.info

Hanya perlu isi nama, no i/c, no phone, n result. Thats all. Senang je tak leceh mana pun.

Thank you.

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved