ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Wednesday, April 30, 2014 | Written by Jihagee on | 2:20 PM | 0comments
beetalk sekarang yang makin hangat diperkatakan oleh masyarakat sekeliling. nak tahu apa itu beetalk?? beetalk ni sebenarnya sama je dengan wechat, whatsapp, kakaotalk, viber dan semua apps yg terkenal sekrang...seronok gak ada beetalk..sbb dia boleh main lukis2 hahahahha nampak tak keanak-anakan dia??it really awesome n boleh menjimatkan kredit bagi sesiapa yg suka berjimat macam saya...ianya hanya perlukan internet utuk make a call n send msg. LOL sticker2 dia comel giler k..mungkin anda menyampah dengan ayat saya ni but what im trying to say this is the new app that trendy at the phone right now. so what are u waiting for? lets download it. ITS FREE ^_^

  • WANNA GO BEETALK WEB? CLICK HERE
  • IPHONE USER? CLICK HERE
  • ANDROID USER? CLICK HERE






0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved