ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Thursday, February 6, 2014 | Written by Jihagee on | 6:05 PM | 0comments
for me awesome gila kawan dengan dia. dia agak baik bagi akula kan. aku kawan ngan dia bukan sbb dia kaya or whatever time kenal dulu pun xtahu dia kaya ke idok. n then about 7 months ago we just want to be more than friend tapi xde jodoh time tu and dia couple dengan orang lain and now after everything done with his gf. dia cari aku pulak. xde sape nak macam tu je bile hati kite ni dipermainkan. i dnt why.. dia agak berubah smnjak break ngn awek dia. i think everyone know how he admire to me..grrrr bukan nak belagak tapi kenyataan..sampai sanggup hadiahkan Iphone 4s, topupkan RM 20 la...tapi aku terpaksa pulangkan balik bukan sbb xsuke tapi aku rasa bile aku terima aku ni macam nak kikis harta org pulak..for me nak hadiahkan bagilah aku makan ke ape..hehehhe makan lagi...berat pun da naik da ni..even we just friend now ..
ok btw thanks awak
:67: :face28::67:

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved