ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Tuesday, December 17, 2013 | Written by Jihagee on | 6:15 PM | 0comments
ianya agak janggal bagi aku sebab orang baru nak tusyen kan...aku pun xknal rupe cikgu aku tu mcm mane yg aku tahu dia dulu bekas cikgu skola aku yg ajar chemistry..bagi aku chemist susah lagi dpd fizik sbb chemist bnyk bnde nk ingat..aku suka bnde yg gune otak mcm mngira..so far math,add math, fizik lepas cume chemist ni haaa...susah sikit..try untuk faham tapi still xpham maybe sbb cikgu yg ajarnya yg buat aku xpham..abg nan ajar aku bukan aku paham sgt pun..hope everything gonna be alright rumah cikgu tu kat bandar baru sungai buluh

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved