ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Saturday, December 21, 2013 | Written by Jihagee on | 2:11 AM | 0comments

first day after buat fail ni bawakla pergi sekolah kan bukan untuk SHOW OFF! no!no!no! untuk simpan segala kerats2 assigment yang cikgu bagi sebenarnya..first2 dtg sume tnye asl kau bawak seluar jeans dtg skola..ada ap hari ni? atotototo sebenarnya ni fail yang dibalut seluar jeans..aku punya..n kuar lagi soalan suar jeans bapak kau eh?:face61: haish budak2 ni apa punya soalan daaaa...mestila aku punye dorang kate besar sangat.memangla besar sebab aku belah kepada dua jadi permukaan dia besar la..kiranya kalau aku jalan kat sekolah bawak fail mesti rata2nya soalan tu yang keluar

after make this file using a jeans after this nak guna shirt or skirt pulak! yeahhh...they say that im creative person...creativela sgt..wekkk :face15: hahahahahaha. thank u baca.

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved