ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Saturday, December 21, 2013 | Written by Jihagee on | 12:07 PM | 0comments
ada satu situation dia macam ni



Girl : kenapa awak masih simpan gamba Ex awak ? 

Boy : saja saya suka simpan gamba dieorng 

Girl : kepala otak awak , simpan gamba org yg dah tak bersama kita maknenye kita masih sayangkn die .. 

Boy : alah , biar laa . 

Girl : okeyy fine , terpulang dekat awak 

Boy : Alololo , awak dengr sini .... Walaupun saya simpan gamba ex saya tak b'makne saya masih sayangkn dieorng .

Girl : malas nak cakap apa-ii :')

Boy : okeyy , awak cemburu ea ?

Girl : *marah* memang saya cemburu ar.... Dah saya sayangkn awak . Dalam fon ade gamba pompuan , dalam beg duit ade gamba ex awak . saya pun ade ex jugak tapi satu gamba pun saya tak simpan . Sakai ar awak nie

Boy : *amik tangan girl* now saya nak awak yang padam kn :')

Girl : *tolak tangan boy* maaf tu Ex awak , bukan ex saya :'')

Boy : okey demi orang yang saya sayang . Saya akan padam :') *padam depan girl*

Girl : dlm hati *ya allah , bukan aku tak kasi die simpan gamba ex die . Aku tak nak die ingat kisah silam die . Aku cuba akan jaga hati die , seperti mane aku jaga hati ex-ii aku yang lain . Mungkin bukan jodoh aku dengan die . Tapi aku nak time die dgn aku , die bahagia walaupun sekejap :'') itu pun dah bahagiakan hati aku . Harap hubungan aku dengan die bahagia*

Boy : okeyy dah , saya dah padam gamba dieorg .. Fuhhhhh , penat jari saya tekan . Awak ? *pegang muka* Kenapa pipi awak basah ?

Girl : eh , takde laa mane ade . Awak tipu nie :''D 

Boy : mai sini saya lap kan . *lap pipi girl* awak sekarang nie cuma awak jea dalam hati saya . Takde pun org ketiga or keempat . Kalau awak kasi pasang dua pun saya okey jea 

Girl : *cubit perut* hish awak nie..... Nakal ea... Sepak nak ?

Boy : alah , gurau jea sayang . Dalam hati * alhamdulillah , die dah senyum . Die dah tak menangis lagi . Terima kasih ya allah :') ya allah , kalau betul die jodoh aku permudahkan laa hubungan kami :') *

Girl : bie , mata awak menangis ?

Boy : dlm hati * alhamdulillah lagi ya allah , die panggil aku BIE bermakne die dah boleh terima aku sebagai kekasih hati die* eh , mane ade laa ayg bie okeyy . 

Girl : haaaaaa , bie tipu nie ? Biee buang laa gamba dlm beg duit bie tu *buat muka comey*

Boy : *ya allah , aku tak sangup nak buang gamba ex-ii yg pernah bahagiakn diri aku dulu . Demi die aku sanggup buat ya allah * okeyy . Bie koyak kay . *koyak gamba depan girl* :')

Girl : okeyy bie . Dlm hati *aku tahu die tak sangup nak buat semua nie . Tapi aku tak nak die menangis di sebab tengok gamba ex die lagi . Aku sayangkan die . Biar aku sorng jea yg menangis jangan die* 

Boy : Now , kita akan teruskan relay kita dengan baik dan takde rasa ragu-ii lagi okeyy ? 

Girl : insyaallah bie :')  

Ex Hanya Sekadar Kenangan Masa Silam Untuk Di Jadi Kan Pengajaran . Hargai Orang Yang Ada Di Samping Kita Sekarang Dan Jangan Lakukan Atau Biarkan Diri Kita Terkena Perkara Yang Sama Dan Jangan Pernah Ada simpan Dendam Sebab Ianya Akan Lagi MemBuat Kita Teringat Kat Ex Kita. For me la kan, both of them bersalah yang lelaki tu kalau nak simpan gambar ex pun jangan la simpan dalam dompet nampak sangat kau syg dia lagi. yg perempuan pulak cemburu buta bende kecik pun nak kecoh sikit2 sentap cuba matang sikit dan paham situasi tu macam mana. macam dia tak pernah ada ex. 

0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved