ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Tuesday, December 10, 2013 | Written by Jihagee on | 4:03 PM | 0comments
sekrang ni musim cuti sekolah so ramai la budak2 sekolah duk main fb n twitter kan? apalah salhnya korang luangkan masa sikit untuk dapat pendapatan sampingan..takkan korang taknak duit kot caranya mudah jer..first korang kene sign in korang punya blog bagi siapa yg takde blog korang pergi dekat SINI and korang isilah semua pasal korang kat situ kan..ok habis citer kat situ buat simple2 je..

second, korang pergi kat SINI..korang tekan bende tu..sign up..korang isi la ape yg patut pasal korang kat dalam tu..ok done kan? pergi ke MANAGE BLOG sebelah kiri website tu. tekan add a blog..isi korang punya link blog.korang isi la bende tu tekan tanda right ke ape ke..and then nanti smpai ADD AD UNIT  dia suruh CHOOSE THE AD TYPE YOU PREFER. ok bende ni korang boleh pilih antara tiga tu pilih satu je tak baik tamak. dah tick tu nanti kat bawah dia kasi kod tu korang copy semua..and paste kalau tak tahu nak paste kat mana dia akan ajar korang tekan NEXT yang ada kat bawah huruf2 tu je..

SELAMAT MENCUBA. TERIMA KASIH XD


0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved