ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Wednesday, November 21, 2012 | Written by Jihagee on | 12:33 PM | 0comments



tahu tak betape kecik hatinye aku bile kakak angkat aku yg da aku anggap mcm ak sndiri tipu aku..bermulanye cite niey start time blan puase tahun niey kot xsilap aku la..ad satu hari tuh ad sorang mamat niey call aku..aku xknal so mcj la tnye sape niey ? n then ntah mcm mane kitorang bleh kenal plak... da ari mcj tibe pagi sabtu tu aku mcj dy mcm biase tpi xreply mlam tu baru dy reply n tibe2 dy tanye aku sape...bile da kitorang mcj2 bdak laki tu pun kate name dy ameer ade kembar ameen...name org yg first call aku tuh raja azim zaidi...macam2 jadi time tuh...dy maiki2 aku...dah lame2 baru aku tau nombor yg text aku hari2 tuh adalah no KAKAK ANGKAT AKU ya Allah time tuh Allah je tau betapa sakitnye hati aku, kecewanye aku, org yg kite percaye main2 kan kite...ape motif dia wat aku mcm niey?nak kate dy suke ngn ex aku?ex aku pun kate dy ngn kakak angkat aku tu kawan dah lama..tolongla kak..berubah kay..aku xnak la sbut name dy sbb kakak angkat ak ramai.
.



SAYANG JIHA kat Akak
BESAR niey!!!!

-walau ape pun akak da buat..jia da maafkan setiap manusia membuat kesilapan-


0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved