ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ


Thursday, October 18, 2012 | Written by Jihagee on | 4:48 PM | 0comments
dah lama kan tak update blog..memang sungguh lame..dan dalam mase yg lame tu la sy terpakse membaca buku untuk tiga tahun..dalam satu ujian..yg mlibatkan hidup atau mati..huh..niey bru PMR blum lgi SPM..i know msti korang ckp mcam tuh..tapi stiap kali exam tu la yg sy rase..orang asyik2 tanye PMR senang tak..hanye boleh mnjawab bolehla..jwapan lazim...tension sangat jwab exam..fikir ni fikir tu..nsib baik time exam xcouple..klau time tu couple memang lagi pyah..time trial tu memang lagi stress bile kene tinggalkan dgn org yg kite syg..memang stress until now..stiap kali jumpe je dua2 diam..knape msti perlu jumpe..dah la hubungan kite tergantung..pastu dia couple ngn gurl lain..sakit sgat hati..tapi i'll try tuk sabar yela time tu nak trial. dia plak boleh buat prangai..berkat kesabaranku alhamdulilah dalam exam lupe sgala masalah..n Allah pmudahkan tuk jwab..insyallah..sy da buat yg terbaik dlam PMR..hopefully boleh dapat 8A..aminn..doakan saya..sy pun akn doakan korang gak :D


0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved