ĴƖĦΔǤЄЄ β˩ѲǤ'Ƨ




Monday, July 18, 2011 | Written by Jihagee on | 9:30 AM | 0comments
Hari sabtu hari tuh...aku g la tngok wayang ngan family aku citer transformers kat Jusco Kepong...dorang kate x best tpi bile aku tngok best jer.....mungkin dorang rabun....hee:)...time2 autobot nak lawn decepticon....(da nak abis).....tibe2 pnggung xde api....citer pon berhenti....buat pertama kalinye aku tngok wayang xde api......bnde tu aku akan ingat smpai mati....hahahaha.....satu Jusco la xde api.......time tuh aku n family aku da mlas nak tunggu dlam tmpat yg gelap tuh...so kitorang kuar la dri pangung tuh...bile kitorang da kuar....api lak nyala time tuh....huhu dngan rse gembiranye slepas pertukaran duit dngan tiket...ayah aku sempat amik duit tuh...n trus msuk dlam pgung...mnonton balik citer transformers....nak tahu citer transformers nie????*berehat seketika bersama cerita saya....hehehe....muke comel...^0^

Pak Mail membeli kereta,
Kereta dibawa oleh Fendi,
Kalau korang nak tau cerita,
Pergilah tengok sendiri

Hehe....sory kalau terasa...memang aku nak citer...tapi mlas nak mnaip.....buat muke x bersalah...heee ^0^


0 Click Here For Comment

©copyrighted miszznajihahs.blogspot.com


Cari Apa?

Disclaimer
♥ بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ♥
Hello and assalamualaikum. Welcome To My Official Blog . Batch 97's . Talkative person. Keep calm and stay young. Huhu. Blogging since December 2007

Menu
ENTRY BOSS TUTO

Stalker



BlogWalking

Click Me, I'm Hungry

Twitter

Wishlist
SPM 9A's
Umrah
Top 3 in Class
Big Bear
Boyfriend
Piano
Jihad

Ayat Seibu Dinar


Instagram


Contact & Ask Here



Income For Study

Ping.Busuk Here


Credit's
Template By: Jihagee
Basic codes: Student Kecik
Owner and Edit: Jihagee

Jihagee © All Rights Reserved